Статуетки / Фигури

Статуетки / Фигури

Декоративни статуетки/ декорация за дома

Бяло керамично ангелче

Бяло керамично ангелче

Дървена елха- Коледна декорацияБяло керамично ангелче- 5 см височина-10лв..

10.00

Бяло керамично ангелче

Бяло керамично ангелче

Дървена елха- Коледна декорацияБяло керамично ангелче- 5 см височина-10лв..

10.00

Глава Буда

Глава Буда

Глава БудаРазмери: 24 см..

37.00

Декоративна синя риба

Декоративна синя риба

Декоративна синя рибаРазмери: 25см / 12 височина..

22.00

Декоративно пано мандала - статуетка

Декоративно пано мандала - статуетка

Декоративно пано мандала - статуеткаРазмери: 55/45см ..

80.00

Керамична статуетка буда

Керамична статуетка буда

Керамична статуетка будаРазмери: 20 см височина..

40.00

Комплект декоративни керамични ябълки

Комплект декоративни керамични ябълки

Комплект декоративни керамични ябълки - 2 брояРазмери:11 см височина..

18.00

Метален макет кораб

Метален макет кораб

Метален макет кораб Размери: 32см дължина/32см височина..

97.00

Статуетка глава Буда - сива

Статуетка глава Буда - сива

Статуетка глава Буда - сиваРазмери: 30 см височина..

60.00

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)